Bedrijfsfitness

Fysiotherapie Havenstraat is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Via Bedrijfsfitness Nederland kun je sporten via je werkgever met voordelen voor jou en je werkgever.

Misschien doe jij al aan sport, maar wil je graag op je abonnement besparen. Of vind je dat het tijd wordt om eens wat meer te gaan bewegen. Dan is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Je kunt dan namelijk met flinke korting sporten via je werkgever. Wanneer je sport via je werkgever ben je gemiddeld zo’n 40 procent minder kwijt voor je sportschoolabonnement dan wanneer je dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt.

Voor werkgevers zitten er ook veel voordelen aan. Zo blijkt uit onderzoek van TNO dat werknemers die sporten, minder vaak verzuimen. En wie beter in zijn vel zit, is creatiever en productiever. Tegelijkertijd denkt een kwart van de Nederlanders ten onrechte dat zij voldoende bewegen: een goede reden om sporten via de werkgever te stimuleren. En het mooie is: als werkgever betaal je hier niets voor! 

Klik hier om je aan te melden bij Bedrijfsfitness Nederland of rechtstreeks bij MTC Veendam via ons aanmeldportaal.