Eerste afspraak

 

Tijdens de eerste afspraak kan er i.v.m. uw BSN-nummer naar een legitimatiebewijs gevraagd worden, neem deze bij de eerste afspraak altijd mee.

 

Het eerste consult, waarvoor wij 2 x 25 minuten de tijd nemen, begint altijd met een inventarisatie van de klachten en een onderzoek.

 

Aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan wordt met u besproken en omvat onder meer het behandeldoel, de therapievorm en het te verwachten aantal behandelingen. Hierna volgt direct de 1e behandeling.

 

Een en ander wordt conform wetgeving vastgelegd in een dossier. Dit alles gebeurt op één dag, maar is niet altijd voor u zichtbaar.

 

Tot 2015 waren de 2e 25 minuten niet in rekening te brengen volgens regelgeving. Uit kwaliteitsmotieven verrichten wij tot dan toe deze werkzaamheden gratis voor u.

 

Vanaf 2015 is de regelgeving veranderd en zijn de 2e 25 minuten wel in rekening te brengen. Dit betekent dat er m.i.v. 01-01-2015  voor het eerste consult fysiotherapie 2 zittingen in rekening gebracht worden.