Vergoedingen

 

Wij hebben met alle verzekeraars contracten afgesloten. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie en/of specialisaties vergoed is het verstandig uw polis goed te lezen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 
Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Reguliere fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan geldt voor reguliere fysiotherapie geen eigen risico.

Als u alleen een basisverzekering heeft moet u de reguliere fysiotherapie zelf betalen. Klik hier voor onze praktijk tarieven.

Fysiotherapie bij een chronische aandoening wordt tot en met de 20e behandeling uit uw aanvullende verzekering betaald (indien deze dat dekt), of u kunt deze behandelingen zelf betalen. Vanaf de 21e behandeling wordt fysiotherapie betaald uit de basisverzekering, en vanaf dan geldt dan ook een eigen risico (€385,- in 2019).
Of een aandoening chronisch is wordt door de overheid bepaald en staat op de zogenaamde chronische lijst.

Voor een volledig en helder overzicht van verzekeringen, vergoedingen en regelgeving inzake fysiotherapie van uw zorgverzekering klik hier.

 

Voor onvoldoende- of niet verzekerde fysiotherapeutische zorg hebben wij praktijktarieven. U vindt deze in onze wachtkamer of u klikt hier.