Algemeen

 

Bewegen is de normaalste zaak van de wereld. We bewegen de hele dag. Toch is dat niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Voor mensen met een beperking of klachten zoals pijn, stijfheid, krachtsverlies, conditieverlies, zwelling, houdingsproblemen of ademhalingsproblemen. De klachten kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, veroudering, werkzaamheden, blessures of erfelijkheid. De gevolgen kunnen heel uiteenlopend zijn. Fysiotherapie Havenstraat heeft alle faciliteiten en specialisaties in huis om zorgvuldig en op verantwoorde wijze aan uw herstel te werken. 

Fysiotherapie Havenstraat is Menzis TopZorg praktijk, Menzis kent de TopZorg status toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van zorginhoudelijke kwaliteit, service, veiligheid en praktijk- organisatie. Slechts 400 fysiotherapiepraktijken in Nederland (10%) voldoen aan deze eisen. Uit benchmark gegevens blijkt dat fysiotherapie Havenstraat zeer doelmatige en kwalitatief onderscheidende zorg verleent! (15% doelmatiger dan de gemiddelde fysiotherapiepraktijk en met een gemiddelde patiënt tevredenheidsscore van 9.0)  

Naast algemene fysiotherapie bieden wij ook diverse fysiotherapeutische specialisaties aan, om nog effectiever te kunnen werken aan uw herstel. Naast behandeling in een behandelkamer, heeft u volop gelegenheid om actief onder deskundige begeleiding in onze oefenzaal het niveau van uw functioneren te verbeteren c.q. te herstellen. Verder zijn alle behandelkamers en en oefenzalen voorzien van airconditioning. U kunt zonder verwijsbrief van een arts rechtstreeks naar de fysiotherapeut.