De praktijk heeft haar deuren tot nader order gesloten.

22-03-2020


Beste dame of heer,

Door het coronavirus en opschalende adviezen van het RIVM is Fysiotherapie Havenstraat genoodzaakt om tot nader order haar deuren te sluiten voor patiënten. Wij blijven via de telefoon, website en mail bereikbaar.

   
Wij willen u gezonder maken en niet uw en onze gezondheid in gevaar brengen. De minimale afstand van 1.5m kunnen wij in de praktijk niet garanderen. Denk maar aan het lichamelijke contact dat wij met behandelen hebben. Daarom zullen wij fysiek geen patiënten zien op één van onze praktijklocaties of bij u thuis. 
Heeft u een afspraak staan bij één van onze therapeuten, dan zal hij/zij zo snel mogelijk contact met u opnemen.   

Intake / Behandeling / Consult
Wij zijn bereikbaar voor video-consulten (via een beveiligde internet app) en telefonische consulten. Op die manier kunnen wij u zoveel mogelijk helpen door het voorzien van adviezen, coaching, oefeningen, volledige trainingen en tips voor het zelf behandelen van uw klacht.
Wilt u gebruik maken van een online video-consult? Dan kunt u zich via de telefoon, website of mail aanmelden, daarna plannen wij zo snel mogelijk een consult in! 

 

Vergoeding
Online video en telefonische consulten worden, als u hiervoor verzekerd bent, vergoed als reguliere fysiotherapie door uw zorgverzekeraar.
Wij wensen u veel gezondheid toe in deze tijden. Zorg goed voor uzelf en elkaar.

 

Het team van Fysiotherapie Havenstraat